Palvelut ja tuotteet

Turvallisuusvalvonta

Turvallisuuskoordinaattori

Turvallisuuskoordinaattoripalvelulla varmennat rakennushankkeiden ja suurseisokkien turvallisen sujuvuuden. Olemme mukana rakennushankkeessanne koko rakentamisen ajan sekä tarvittaessa jo esivaihesuunnittelussa.

HSE-valvoja

Yleisellä turvallisuusvalvonnalla huolehdit tilaajana työympäristön, työvälineiden sekä työtapojen yleisestä turvallisuudesta, ja varmistat näin laadukkaan toiminnan työmaallasi.

Telineturvallisuusvalvonta

Telineiden valvonta- ja tarkastuspalvelu varmentaa työturvallisuuden telineiden rakentamisen ja käyttämisen osalta. Koulutetut HSE-/telineturvallisuusvalvojamme™ huolehtivat, että telineet on rakennettu säännösten mukaisesti ja ovat turvallisia käyttää.

Telinetöiden koordinointi

Telinetöiden tilaaja, koordinoinnin avulla varmistat projektiesi sujuvuuden ja tehokkuuden, jolloin säästät aikaa ja rahaa.

Vuosihuoltoseisokkivalvonta

Teollisuuden vuosihuoltoseisokit ovat kriittisiä tuotannon ja laitteiston ylläpidon kannalta, mutta ne tuovat mukanaan myös merkittäviä turvallisuusriskejä.

Telineturvallisuuden nykytila-arvio

Telineturvallisuusasiantuntijan tekemä nykytila-arvio kertoo työmaasi telineturvallisuuden tason ja koostaa sekä positiiviset että negatiiviset havainnot kehitysehdotuksineen työturvallisuuden parantamiseksi

Nosto-, säiliö- ja tulityövalvonta

Kokeneet ja koulutetut nosto-, säiliö- ja tulityövartijamme varmistavat työmaasi ja työntekijöidesi työturvallisuuden sekä töiden sujuvuuden käynnin ja seisokkien aikana.

Koulutukset

Telineturvallisuuskortti™

4-tasoinen telinetyöturvallisuuden koulutusohjelma on kehitetty varmentamaan työmaallasi telinetöiden parissa työskentelevien työntekijöiden todellinen osaaminen.

Telinetilaajan koulutus

Telinetilaaja on vastuussa telineiden turvallisesta käytöstä ja turvallisuuden ylläpitämisestä koko käytön ajan.

Telineasentajien online -koulutus ja koe

20 minuutin online-koulutuksen avulla varmistat, että alueellasi toimii vain lainsäädännön vaatimukset tietäviä, osaavia asentajia.

PVAT -koulutus

PVAT SAFETY -koulutuksessa perehdytään henkilöstön suunnitelmalliseen ja turvalliseen työskentelyyn putoamisvaarallisella alueella teollisuudessa. 

Säiliöstä ja suljetusta tilasta pelastaminen

Säiliöstä tai suljetusta tilasta pelastamisen koulutus sisältää aina sekä teoriaa että harjoitteina tapahtuvaa oppimista.

Yritysturvallisuus- ja riskienhallinta koulutukset

Yhteistyökumppanimme Turvallisuusasiantuntija Kari Helislahti (Frontdrivers) tuottaa yhteistyössä Pateran kanssa monipuolisia ja laadukkaita turvallisuuteen, turvallisuusjohtamiseen ja riskienhallintaan liittyviä konsultointipalveluita sekä koulutuksia.

Muut turvallisuuspalvelut

PVAT-konsultointi

PVAT-turvallisuuskartoituksen tavoitteena on tunnistaa arvioitavana olevan työkohteen riskit ja tuoda ratkaisuja putoamisvaarallisella alueella työskentelyn työturvallisuusuhkiin.

TR-mittaus

Meiltä saat HSE-koulutetun henkilön TR-mittauskierroksille. TR-mittaajillamme on vuosien kokemus rakennus- ja teollisuustyömaista sekä teollisuuden seisokeista.

Telinetoimittaja-analyysit

Meiltä saat telinetoimittajastasi analyysin niin työnjohdon, perehdyttämisen, rakentamisen ja sen laadun kuin yleisen työturvallisuudenkin
osalta.

Putoamissuojainten vuositarkastukset

Telinetöiden tilaaja, koordinoinnin avulla varmistat projektiesi sujuvuuden ja tehokkuuden, jolloin säästät aikaa ja rahaa.

Yritysturvallisuus- ja riskienhallintapalvelut

Kokeneet ja koulutetut nosto-, säiliö- ja tulityövartijamme varmistavat työmaasi ja työntekijöidesi työturvallisuuden sekä töiden sujuvuuden käynnin ja seisokkien aikana.

Turvatuotteet

Huomiosuojat

Patentoiduilla huomiosuojilla tuot tehokasta, helposti muokattavaa huomionäkyvyyttä työmaasi turvaksi