Olemme vuodesta 2019 lähtien kouluttaneet

0
telineiden käyttöönoton hyväksyjää tai telineturvallisuudesta vastaavaa henkilöä.

Palvelut

Yritysturvallisuus- ja riskienhallintakoulutukset

Turvallisuusvalvonta

Koulutukset

Muut työturvallisuuspalvelut

Turvatuotteet

Telineasentajan koulutus


Telinetilaaja on vastuussa telineiden turvallisesta käytöstä ja turvallisuuden ylläpitämisestä koko käytön ajan.

Työnantajan vastuu työntekijöidensä perehdyttämiseen ja kouluttamiseen kattaa myös telinetyöt. Työturvallisuuslaki 738/2002 14 § vaatii työnantajaa antamaan opetusta ja ohjausta ennen uusien työtelineiden käyttöönottamista sekä määräaikaistarkastuksia. Lain mukaan myös tarkastuksen tekijän on oltava pätevä työhönsä.

Käyttämällä Pateran telinekoulutuksia varmennat henkilöstösi osaamisen telinetöiden osalta ja olet hoitanut lain vaatimuksen työnantajavastuusi osalta. Näin myös työt sujuvat ja työturvallisuus paranee, kun yrityksesi käyttää vain työturvallisuusmääräyksien mukaisia, työhön sopivia telineitä. Koulutuksella telineiden tilaajasi ymmärtävät myös, milloin telinettä ei kannata itse tarkastaa, vaan käyttää ulkopuolista telinetarkastajaa. Koulutusmateriaali on läpikäyty viranomaistahojen kanssa – Pateran telineturvallisuuskouluttaja ottaa täyden vastuun koulutusten laatusisällöstä ja oikeellisuudesta.

01

Koulutuksella varmennat TTL 738/2002 14 § vaatimuksen työntekijöidesi perehdyttämisestä telineturvallisuuteen

02

Henkilöstösi osaaminen parantaa yrityksesi työ- ja telineturvallisuuden tasoa, varmistaa töiden sujuvuuden ja aikataulussa pysymisen

03

Telinetöiden vaatimustason ja laadun noustessa vältytään telineiden jälkikorjauksilta, mikä säästää aikaa ja rahaa.

Ota yhteyttä jo tänään ja liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon. Voit lähettää lomakkeen tai olla suoraan yhteydessä turvallisuusasiantuntijaamme Janneen soittamalla 040 554 5889 tai sähköpostitse janne.parantainen@patera.fi.

Ota yhteyttä