Palvelut

Turvallisuusvalvonta

Koulutukset

Muut työturvallisuuspalvelut

Turvatuotteet

Tehokas ja toimiva online-koulutus

30 minuutin online-koulutuksen avulla varmistat, että alueellasi toimii vain lainsäädännön vaatimukset tietäviä, osaavia asentajia.

Päätoteuttajan, alueella pääasiallista määräysvaltaa käyttävän tahon, on työturvallisuuslain 738/2002 8§ mukaan varmistettava, että työmaallaan toimivat telineasentajat ovat päteviä ja työhönsä perehdytettyjä. Mikäli pääkäyttäjä ei huolehtimisvelvoitettaan suorita, on hän onnettomuuden sattuessa lain mukaan syyllinen työturvallisuusrikkomukseen. Pateran online-koulutuksella huolehdit, että sinulla on päätoteuttajana todistus henkilön osaamisen varmentamisesta kirjallisena. Koulutus lisää työmaasi työturvallisuutta sekä vähentää tapaturmien riskiä.

Online-koulutuksessa käydään läpi putoamissuojainten vaatimukset, alkuvalmistelut ennen telinetyötä, aluerajaus, turvallinen työskentely, vaatimuksien mukainen telinerakenne, telineiden käyttöönottaminen ja tarkastaminen, ulkopuolisten henkilöiden ja hätätilanteiden huomioiminen sekä toiminta erikoistilanteissa. Koulutuksen lopussa on koeosio, joka on läpäistävä. Online-koulutuksessa on käytetty vain ajantasaista, tarkastettua tietoa telineiden vaatimuksista ja turvallisuudesta. Koulutus on mahdollista suorittaa kahdeksalla eri kielellä.

01

Online-koulutuksella huolehdit ja varmennat telineasentajien osaamisen telineiden vaatimuksista ja työturvallisuudesta työturvallisuuslain vaatimusten mukaisesti

02

Online-koulutukseen sisältyvän, erikseen läpäistävän loppukokeen avulla varmennat helposti, että työmaallasi toimii vain päteviä, Suomen lainsäädännön ja valmistajan käyttöohjeiden mukaan toimivia telineasentajia

03

Osaamisen lisääntyessä tapaturmien mahdollisuus vähenee, mutta onnettomuuden sattuessa sinulla on lain vaatima todistus osaamisen varmentamisesta.

Ota yhteyttä