Palvelut

Yritysturvallisuus- ja riskienhallintakoulutukset

Turvallisuusvalvonta

Koulutukset

Muut työturvallisuuspalvelut

Turvatuotteet

Tehokas ja toimiva online-perehdytys

30 minuutin online-perehdytyksen avulla varmistat, että alueellasi toimii vain lainsäädännön vaatimukset tietäviä, osaavia asentajia.

Päätoteuttajan, alueella pääasiallista määräysvaltaa käyttävän tahon, on työturvallisuuslain 738/2002 8§ mukaan varmistettava, että työmaallaan toimivat telineasentajat ovat päteviä ja työhönsä perehdytettyjä. Mikäli pääkäyttäjä ei huolehtimisvelvoitettaan suorita, on hän onnettomuuden sattuessa lain mukaan syyllinen työturvallisuusrikkomukseen. Pateran online-perehdytyksellä huolehdit, että sinulla on päätoteuttajana todistus henkilön osaamisen varmentamisesta kirjallisena. Koulutus lisää työmaasi työturvallisuutta sekä vähentää tapaturmien riskiä.

Online-perehdytyksessä käydään läpi putoamissuojainten vaatimukset, alkuvalmistelut ennen telinetyötä, aluerajaus, turvallinen työskentely, vaatimuksien mukainen telinerakenne, telineiden käyttöönottaminen ja tarkastaminen, ulkopuolisten henkilöiden ja hätätilanteiden huomioiminen sekä toiminta erikoistilanteissa. Perehdytyksen lopussa on koeosio, joka on läpäistävä. Online-perehdytyksessä on käytetty vain ajantasaista, tarkastettua tietoa telineiden vaatimuksista sekä turvallisuudesta, ja se on mahdollista suorittaa kahdeksalla eri kielellä.

01

Online-koulutus perehdyttää telineasentajat Suomessa voimassa oleviin telinevaatimuksiin. Kahdeksan eri kieltä varmistaa myös ulkomailta tulevien asentajien perehdyttämisen.

02

Päätoteuttajana varmennat helposti, että työmaallasi toimii vain päteviä, Suomen lainsäädännön ja valmistajan käyttöohjeiden mukaan toimivia telineasentajia.

03

Osaamisen lisääntyessä tapaturmien mahdollisuus vähenee, mutta onnettomuuden sattuessa sinulla on lain vaatima todistus osaamisen varmentamisesta.

Ota yhteyttä jo tänään ja liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon. Voit lähettää lomakkeen tai olla suoraan yhteydessä turvallisuusasiantuntijaamme Janneen soittamalla 040 554 5889 tai sähköpostitse janne.parantainen@patera.fi.

Ota yhteyttä