Palvelut

Yritysturvallisuus- ja riskienhallintakoulutukset

Turvallisuusvalvonta

Koulutukset

Muut työturvallisuuspalvelut

Turvatuotteet

Telineturvallisuusvalvonta parantaa telineiden turvallisuutta

Telineturvallisuusvalvonnan avulla varmistat telinetöitten turvallisuuden

Telineturvallisuuden varmentaminen on erikoisosaamista vaativaa työtä. Patera tekee sen sinulle telineturvallisuuden asiantuntijana, yhteistyössä yrityksesi ja telinetoimittajasi kanssa.

Telineiden valvonta- ja tarkastuspalvelu varmentaa työturvallisuuden telineiden rakentamisen ja käyttämisen osalta tilaajan puolesta. Olipa kohde sitten yksittäinen kattilateline tai rakennus-/teollisuustyömaakokonaisuus, koulutetut HSE-/telineturvallisuusvalvojamme™ huolehtivat, että telineet on aina rakennettu telinevalmistajan, lainsäädännön ja tilaajan omien standardien mukaisesti ja että telineet rakennetaan oikein ja ovat näin turvallisia käyttää.
Telineturvallisuusvalvojamme ovat myös HSE-valvonnan ammattilaisia, mikä mahdollistaa aina yhdistetyn HSE- ja telineturvallisuusvalvonnan Pateran toimesta.

Kolmannen osapuolen telinetarkastus

Riippumatta siitä, kuka telineet rakentaa, telineen tilaaja vastaa aina telineiden käyttöturvallisuudesta koko niiden käytön ajan.

Riippumattomana tahona käyttöönotamme ja viikkotarkastamme työmaakohteenne telineet tilaajan puolesta sen sijaan, että telineet rakentava telinetoimittaja myös tarkastaisi itse rakentamansa telineet – eli käytännössä varmentaisi omaa työtään.

Palvelun hyödyt:
✔ jaamme kanssasi vastuun telineturvallisuudesta
✔ edellisestä johtuen suoritamme tarkastukset telineen tilaajan intressit huomioiden ja turvallisuusriskit minimoiden
✔ riski muodollisesta telinetarkastuksesta poistuu ulkopuolisen, riippumattoman tahon suorittaman työn ansiosta

Seisokkivalvonta

Seisokkitelineiden valvonta Pateran hoitamana vapauttaa resursseja muiden seisokkitöiden läpiviemiseen. Telineturvallisuusvalvontapalvelua käyttävät asiakkaamme ovat todenneet telinetyölaadun kohonneen ja sen myötä työturvallisuuden nousseen. Myös seisokkien jälkeisenä aikana telineet tehdään laadukkaammin, koska valvonnan tuoma oppi rakentamistasovaatimuksista kehittää telineiden rakentajia ja toisaalta tuo osaamista tilaajille vaatia telinetoimittajaltaan laadukkaampia telineitä.

Lisäksi valvonnalla vastataan työturvallisuuslain vaatimukseen valvoa työympäristöä ja -turvallisuutta sekä käyttää ulkopuolista asiantuntijaa, mikäli oma asiantuntemus ei tähän riitä.

01

Työturvallisuuslaki asettaa vaatimuksia ulkopuolisen asiantuntijan käyttämisestä, mikäli yrityksen osaaminen ei riitä telineturvallisuuden varmentamiseen

02

Tarkastajamme valvoo rakennettavien telineiden käyttöturvallisuuden ja hoitaa käyttöohjeista poikkeavien telineiden tarkastamisen tilaajan puolesta

03

Tarkastajamme toimii tilaajan sekä telineyrityksen apuna ratkaisemassa ongelmatilanteita, joita telinetöissä esiintyy. Henkilöstösi saa lisäkoulutusta osallistuessaan mukaan tarkastuskierroksille.

Ota yhteyttä jo tänään ja liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon. Voit lähettää lomakkeen tai olla suoraan yhteydessä turvallisuusasiantuntijaamme Janneen soittamalla 040 554 5889 tai sähköpostitse janne.parantainen@patera.fi.

Ota yhteyttä