Referenssit

Pateran Telineturvallisuuskoulutus oli käytännönläheinen ja kaikki saivat siitä lisäoppia. Kouluttaja oli erittäin asiantunteva ja kävi asiat selkeästi läpi. Koulutukseen sisältynyt työmaakierros havainnollisti asioita käytännössä.
Minna Naukkarinen
HSEQ-päällikkö
Prefere Resins Finland Oy
Haluamme varmistaa turvallisen työskentelyn telineillä ja parantaa jatkuvasti turvallisuuden tasoa. Toinen asia on henkilöstömme koulutus telinetyön turvallisuuteen. Patera tuo telinetöiden turvallisuuteen uudenlaista näkökulmaa. Kehittäminen kumpuaa selvästi Pateran kokemuksesta ja kyvystä nähdä, miten pieniä asioita parantamalla voidaan kehittää turvallisuutta. Kokonaisuutena yhteistyö Pateran kanssa on ollut hedelmällistä.
Teemu Leppänen
Turvallisuuspäällikkö
Metsä Fibre
Olen käyttänyt telinetarkastajaa isoissa rakennusprojekteissa sekä teollisuuden seisokeissa. Kokemukset tästä ovat erittäin positiivisia. Ammattitaitoinen tarkastaja yhteistyössä telinetoimittajan kanssa varmistaa, että telineet ovat rakennettu oman standardimme mukaan ja ovat turvallisia käyttää. Lisäksi tämä vapauttaa resursseja muuhun turvallisuuden varmistamiseen työmailla.
Ilkka Karvonen
Turvallisuuspäällikkö
Metsä Board Oyj

Asiakkaita, jotka luottavat palveluihimme