patera-logo

vai nykyaikainen huomiosuojapussi

Vähennä negatiivisia turvallisuushavaintoja

Patentoiduilla huomiosuojapussilla tuot tehokasta, helposti muokattavaa huomionäkyvyyttä työmaasi turvaksi

Kehittämämme, Suomessa valmistetut huomiosuojapussit ovat saaneet erittäin positiivisen palautteen työtelineitä käyttäviltä asiakkailtamme. Ennen pussien käyttöönottoa kulkureiteille tai työskentelyalueelle jäävät harmaat, rakenteeseen liittyvät suojaamattomat telineosat, joihin alueella liikkuvien oli mahdollista lyödä, raapaista tai muuten kolhia itseään, eivät erottuneet etenkään huonosti valaistuissa kohteissa kuten lämmityskattiloissa ja säiliöissä, mistä aiheutui negatiivisia turvallisuushavaintoja. Huomiopussien käyttöönoton jälkeen turvallisuushavainnot muuttuivat positiivisiksi.

Huomiosuojapussien käyttökohteet ovat laajat; ne käyvät työturvallisuuden lisäämiseen missä tahansa tarvitaan tehokasta ja nopeasti muokattavaa huomionäkyvyyttä. Pusseja on saatavilla myös pimeässä heijastavina. Huomiopussit ovat nopeita asentaa, poistaa ja uudelleen käyttää, pusseissa pikakiinnitys sekä tarralla että magneetilla, et tarvitse rautalankaa, nippusiteitä tai teippiä asennukseen. Sen sijaan huomionauha on kertakäyttöistä ja tuulen mukana helposti irtoavaa sekä esim. metsäteollisuudessa ongelma joutuessaan hakkeen, sellun, kartongin tai paperin sekaan.

Saat Pateralta huomiosuojapussit haluamallasi painatuksella ja oman yrityksesi logolla painettuna.

01

Huomiosuojapussin avulla lisäät työmaasi työturvallisuutta ja vähennät negatiivisia turvallisuushavaintoja

02

Huomiosuojapussien näkyvyys on huomattavasti tehokkaampaa kuin huomionauhan tai lippusiiman

03

Huomiosuojapusseihin voi painaa tarvitsemiasi huomio- ja varoitustekstejä, ja ne ovat uudelleenkäytettäviä sekä nopeasti asennettavia

Ota yhteyttä