vai nykyaikainen huomiosuoja

Palvelut

Yritysturvallisuus- ja riskienhallintakoulutukset

Turvallisuusvalvonta

Koulutukset

Muut työturvallisuuspalvelut

Turvatuotteet

Vähennä negatiivisia turvallisuushavaintoja

Patentoiduilla huomiosuojilla tuot tehokasta, helposti muokattavaa huomionäkyvyyttä työmaasi turvaksi

Kehittämämme, täysin Suomessa valmistetut huomiosuojat ovat saaneet erittäin positiivisen palautteen työtelineitä käyttäviltä asiakkailtamme. Ennen huomiosuojien käyttöönottoa kulkureiteille tai työskentelyalueelle jäävät harmaat, rakenteeseen liittyvät suojaamattomat telineosat, joihin alueella liikkuvien oli mahdollista lyödä, raapaista tai muuten kolhia itseään, eivät erottuneet etenkään huonosti valaistuissa kohteissa kuten lämmityskattiloissa ja säiliöissä, mistä aiheutui negatiivisia turvallisuushavaintoja. Huomiosuojien käyttöönoton jälkeen turvallisuushavainnot muuttuivat positiivisiksi.

Huomiosuojien käyttökohteet ovat laajat; ne käyvät työturvallisuuden lisäämiseen missä tahansa tarvitaan tehokasta ja nopeasti muokattavaa huomionäkyvyyttä. Suojia on saatavilla myös pimeässä heijastavina. Huomiosuojat ovat nopeita asentaa, poistaa ja uudelleen käyttää, niissä on pikakiinnitys sekä tarralla että magneetilla – et tarvitse rautalankaa, nippusiteitä tai teippiä asennukseen. Sen sijaan huomionauha on kertakäyttöistä ja tuulen mukana helposti irtoavaa sekä esim. metsäteollisuudessa ongelma joutuessaan hakkeen, sellun, kartongin tai paperin sekaan.

Saat Pateralta huomiosuojat haluamallasi painatuksella ja oman yrityksesi logolla painettuna.

01

Huomiosuojien avulla lisäät työmaasi työturvallisuutta ja vähennät negatiivisia turvallisuushavaintoja

02

Huomiosuojien näkyvyys on huomattavasti tehokkaampaa kuin huomionauhan tai lippusiiman

03

Huomiosuojiin voi painaa tarvitsemiasi huomio- ja varoitustekstejä, ja ne ovat uudelleenkäytettäviä sekä nopeasti asennettavia

Ota yhteyttä jo tänään ja liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon. Voit lähettää lomakkeen tai olla suoraan yhteydessä turvallisuusasiantuntijaamme Janneen soittamalla 040 554 5889 tai sähköpostitse janne.parantainen@patera.fi.

Ota yhteyttä