Palvelut

Yritysturvallisuus- ja riskienhallintakoulutukset

Turvallisuusvalvonta

Koulutukset

Muut työturvallisuuspalvelut

Turvatuotteet

VR-koulutukset Patera

Virtuaalinen harjoitteluympäristö telinetöille – harjoittele monimutkaisilla rakenteilla tehokkaasti

Virtuaalisella oppimisympäristöllä voidaan luoda suurikokoisia ja monimutkaisia telinerakentamisen ja -tarkastamisen harjoitteluympäristöjä, joissa harjoitellaan oikeaoppinen telineiden rakentaminen ja lainmukaiset telinerakennevaatimukset. Lisäksi ympäristössä voidaan simuloida vaara- ja vahinkotilanteita, joita ei fyysisessä koulutuksessa voi toteuttaa.

Vie telinetyön harjoittelu uudelle tasolle – vähennä tapaturmia

Virtuaalinen oppimisympäristö tekee telinetöiden harjoittelusta turvallisempaa ja tehokkaampaa. Vaativissa telineympäristöissä harjoittelu ja erilaisten vaaratilanteiden simulointi vahvistaa osaamista ja ammattitaitoa, ja näin auttaa vähentämään onnettomuuksia ja tapaturmia.

Kenelle virtuaalikoulutukset sopivat?

“Koulutus oli kokonaisuutena erinomainen, erittäin informatiivinen ja koulutettavia mukaan osallistava. Koulutuksen nykyaikaistaminen VR-tekniikkaa hyödyntäen monipuolisti koulutusta entisestään.”

Seuraavissa Pateran koulutuksissa hyödynnetään virtuaalista käytännön harjoitteluympäristöä

Ota yhteyttä jo tänään ja liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon. Yhdessä varmistamme turvallisen ja tehokkaan vuosihuoltoseisokin alusta loppuun. Voit lähettää lomakkeen tai olla suoraan yhteydessä turvallisuusasiantuntijaamme Janneen soittamalla 040 554 5889 tai sähköpostitse janne.parantainen@patera.fiOta yhteyttäOta yhteyttä