Varmistamme telineidesi turvallisuuden

Telineturvallisuuden varmentaminen on erikoisosaamista vaativaa työtä. Patera tekee sen sinulle erittäin ammattitaitoisesti, yhteistyössä yrityksesi ja telinetoimittajasi kanssa.

Telineiden valvonta- ja tarkastuspalvelu varmentaa työturvallisuuden telineiden rakentamisen ja käyttämisen osalta. Koulutetut HSE-telinetarkastajamme huolehtivat, että telineet on rakennettu telinevalmistajan, lainsäädännön ja tilaajan omien standardien mukaisesti ja että telineet rakennetaan oikein ja ovat näin turvallisia käyttää.

Seisokkitelineiden valvonta Pateran hoitamana vapauttaa resursseja muiden seisokkitöiden läpiviemiseen. Tarkastuspalvelua käyttävät asiakkaamme ovat todenneet telinetyölaadun kohonneen ja sen myötä työturvallisuuden nousseen. Myös seisokkien jälkeisenä aikana telineet tehdään laadukkaammin, koska valvonnan tuoma oppi rakentamistasovaatimuksista kehittää telineiden rakentajia ja toisaalta tuo osaamista tilaajille vaatia telinetoimittajaltaan laadukkaampia telineitä. Lisäksi valvonnalla vastataan työturvallisuuslain vaatimukseen valvoa työympäristöä ja -turvallisuutta sekä käyttää ulkopuolista asiantuntijaa, mikäli oma asiantuntemus ei tähän riitä.

Oli tarpeesi sitten joko yksittäinen kohde esim. kattilateline tai rakennus-/teollisuustyömaakokonaisuus, meiltä saat tarkastajan tarpeeseesi.

01

Työturvallisuuslaki asettaa vaatimuksia ulkopuolisen asiantuntijan käyttämisestä, mikäli yrityksen osaaminen ei riitä telineturvallisuuden varmentamiseen

02

Tarkastajamme valvoo rakennettavien telineiden käyttöturvallisuuden ja hoitaa käyttöohjeista poikkeavien telineiden tarkastamisen

03

Tarkastajamme toimii tilaajan sekä telineyrityksen apuna ratkaisemassa ongelmatilanteita, joita telinetöissä esiintyy. Henkilöstösi saa lisäkoulutusta osallistuessaan mukaan tarkastuskierroksille.

Ota yhteyttä