Yrityksille

Etsitkö työntekijöitä?

Tarjoamme yrityksille vuokratyövoimaa mm. kiinteistönhoito-, teollisuus- ja rakennusalalle Keski-Suomen alueella.

Tarjoamme yrityksille työvoimanvuokrauspalveluita ja tarvittaessa etsimme työvoimaa asiakasyrityksen omien tarpeiden mukaan. 

Kaikessa toiminnassamme otamme huomioon asiakkaan ja työntekijän työturvallisuuden ja pidämme siitä huolta mm. asiakas- ja työtyytyväisyyskyselyin sekä esimerkiksi työntekijöille pidettävin turvatuokioin. 

Työntekijän osaamisen varmentaminen on tärkeä osa toimintaamme, ammattitaitoinen henkilö tilattuun työhön varmentaa työn sujumisen ja työturvallisuuden. Vuokraamme työntekijöitä työvälineineen sekä halutessanne muita työmaalisäpalveluita. Meiltä saat työvoimaa siivoojista kirvesmiehiin työvälineineen tai ilman — juuri omien tarpeittenne mukaan. Kauttamme onnistuu työntekijän mukana myös esimerkiksi työkalulaatikko tai työvälinekontti työvälinein varustettuna ja toimitettuna työmaallesi. 

Käytössämme on henkilö- ja pakettiautoja työntekijöidemme sujuvaan liikkumiseen työmaille ja työvälineiden kuljettamiseen. Tarvittaessa tarjoamme työmaille mm. päivystyspalvelua iltaisin ja viikonloppuisin sekä asiakkaan tarvitsemia muita työmaapalveluja.

Ota rohkeasti yhteyttä, ja kysy lisää työmaapalveluistamme!


Ota yhteyttä