Home /

Työnhakijalle

Reilu työnantaja

Patera on oikeudenmukainen ja kaikkia kohtaan tasapuolinen työnantaja. Olemme turvallinen valinta työpaikaksesi, alipalkkausta ei tarvitse pelätä. Noudatamme aina vähintään alalla käytettävää työehtosopimusta niin palkkauksessa kuin kaikessa muussakin toiminnassamme sekä toimimme yhteistyössä Rakennusliiton kanssa, joten voit työskennellä huoletta työsopimusasioidenkin puolesta.

Työhyvinvointia ja työtyytyväisyyttä

Terveystalon työterveyspalvelut ja vapaa-ajan tapaturmavakuutus ovat henkilöstömme käytössä. Käytössämme on henkilö- ja paketti-autoja työntekijöidemme sujuvaan liikkumiseen työmaille ja työvälineiden kuljettamiseen. Henkilöstötyytyväisyyden takaamiseksi toteutamme säännöllisesti myös työtyytyväisyys-kyselyitä kaikille työntekijöillemme.

Tilaisuudet ja yhteinen tekeminen

Vietämme vähintään kerran vuodessa koko henkilöstön yhteisiä virkistyspäiviä. Yrityksen sählyvuorokin löytyy, keskiviikkoisin Äänekoskella – tervetuloa pelaamaan!

Työturvallisuus on ensisijaista

Tarjoamme henkilöstömme käyttöön kaikki työssä tarvittavat vaatteet ja suojaimet, joissa emme säästele. Kaikki käytössämme olevat varusteet täyttävät kaikki tämän päivän työturvallisuusvaatimukset – meille tärkeintä on hyvinvoiva ja turvallisesti toimiva työntekijä.

Ota yhteyttä