Asiantuntija artikkelit

Huomiosuojilla vähennät negatiivisia turvallisuushavaintoja ja muutat ne positiivisiksi

Patentoiduilla huomiosuojilla
✔ tuot tehokasta, nopeasti asennettavaa, helposti muokattavaa ja uudelleenkäytettävää huomionäkyvyyttä työmaasi turvaksi
✔ pikakiinnitys sekä tarralla että magneetilla
✔ omalla logollasi ja haluamallasi painatuksella
✔ huomiosuojia on saatavana myös pimeässä heijastavina

Please accept statistics, marketing cookies to watch this video.

Pateran kehittämät, Suomessa valmistetut huomiosuojat ovat saaneet erittäin positiivisen palautteen työtelineitä käyttäviltä asiakkailtamme. Ennen huomiosuojien käyttöönottoa kulkureiteille tai työskentelyalueelle jäävät harmaat, rakenteeseen liittyvät suojaamattomat telineosat, joihin alueella liikkuvien oli mahdollista lyödä, raapaista tai muuten kolhia itseään, eivät erottuneet etenkään huonosti valaistuissa kohteissa kuten lämmityskattiloissa ja säiliöissä, mistä aiheutui negatiivisia turvallisuushavaintoja. Huomiosuojien käyttöönoton jälkeen turvallisuushavainnot muuttuivat positiivisiksi.

Huomiosuojien käyttökohteet ovat laajat; ne käyvät työturvallisuuden lisäämiseen missä tahansa tarvitaan tehokasta ja nopeasti muokattavaa huomionäkyvyyttä. Et tarvitse rautalankaa, nippusiteitä tai teippiä asennukseen. Sen sijaan tyypillisesti käytettävä huomionauha on kertakäyttöistä ja tuulen mukana helposti irtoavaa sekä esim. metsäteollisuudessa ongelma joutuessaan hakkeen, sellun, kartongin tai paperin sekaan.

Lisätietoja www.patera.fi/huomiosuojat tai 044 236 2030 / info@patera.fi